Op 19/05/2012 adopteerden wij onze eerste hond: Hitch, een Cocker Spaniel van 1,5 jaar oud. Hitch werd geboren op 16/01/2012.

 

Na 2 jaar voelden we ons klaar voor gezinsuitbreiding en toen kwam Nando erbij. Nando is een Duitse Herder, geboren op 30/11/2014. We adopteerden hem op 13/02/2015, hij was toen 11 weken oud.

 

Door het adopteren van zowel een volwassen hond als een puppy hebben we gemerkt dat het niet gemakkelijk is om benodigdheden en gezonde snacks met een goede prijs-kwaliteit verhouding te vinden.

We hebben ons hier verder in verdiept, vergeleken producten van verschillende merken en gebruikten talloze artikelen. Onze honden wisten ons altijd te vertellen wat ze ervan vonden.

Omdat Nando en Hitch ons hierbij hielpen was de volgende stap snel gezet: we wilden onze ervaringen delen met iedereen!
Vanzelfsprekend spelen NANdo en HITch een grote rol: NANITT (nanhit) werd opgericht.

 

Op 29/11/2017 adopteerden we Fleurtje en Redgie. Fleurtje is een grijze kattin, geboren rond 01/06/2017. Redgie is een langharige rosse kater, geboren rond 01/05/2012.

Ondertussen draait Nanitt op volle toeren en hebben we ons eigen merk van snacks opgestart.

Op 14/08/2018 is Mali onverwacht in de familie van Nanitt terecht gekomen. Mali is een Mechelse Herder, geboren op 13/12/2017 en was 8 maanden toen hij bij ons kwam.

 

Sinds de start in oktober 2016 is Nanitt blijven groeien! We hebben ondertussen ons eigen merk snacks en dit wordt constant uitgebreid.

Hierdoor kunnen we meer terugdoen voor de dieren.
Zo steunen we verschillende goede doelen en zijn we peter geweest van Pasha, een Anatolische herder van 2015 die verbleef in dierenasiel Het Koninklijke Blauwe Kruis van Wommelgem.

Op 25/10/2019 kregen we het goede nieuws dat Pasha geadopteerd werd.

Veel geluk in je nieuwe thuis Pasha!

Tijdens het Opendeurweekend van dierenasiel Koninklijke Maatschappij Het Blauwe Kruis van Wommelgem in september 2019 zijn we verliefd geworden op Feli, een zwarte kattin die geboren werd op 13/07/2017. Sinds 14/10/2019 woont zij bij ons.

 

Ondertussen werden we peter van Maya, een Duitse Herder teef van juli 2013. Zij was op zoek naar haar eigen gouden mand sinds augustus 2019 en had het erg moeilijk in het asiel.

Gelukkig kwam er een leuk gezin op haar pad en sinds 13/12/2019 kan ze genieten van een warme thuis!

Daarom zetten we nu graag YOGI in de kijker! Een rottweiler reu van februari 2013 die werd afgestaan wegens verhuis.

Hij kent het leven in huis helaas niet want hij maakte bij zijn vorige eigenaar geen deel uit van het gezin, maar hij heeft ons hart wel gestolen!

In zijn album op Facebook vind je meer informatie.

Eind december 2019 namen we Rudy in opvang, een Duitse Herder puppy die enkele weken voordien afgestaan werd in het asiel van Wommelgem. Even in huiselijke sfeer verblijven, al wat extra opvoeding krijgen en geen last hebben van vuurwerk ging hem goed doen, dit was althans onze originele intentie.

Natuurlijk werden we verliefd op dit kereltje en hebben we hem op 03/01/2020 officieel geadopteerd! Hij heet vanaf nu Zep.

Ons plan is om in de toekomst nog verder uit te breiden met onze natuurlijke snacks en uitsluitend hiermee verder te gaan. Deze natuurlijke snacks zijn allemaal vrij van granen, smaakstoffen, kleurstoffen en alle andere stoffen die niet van nature aanwezig zijn.

Wij staan echter steeds open voor opmerkingen en/of suggesties! Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of via info@nanitt.be.

Wij behandelen elk contact persoonlijk en trachten je zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

Blijf ook steeds op de hoogte van onze nieuwste producten, acties en aanbiedingen! Abonneer je op onze nieuwsbrief en mis nooit de interessantste nieuwtjes.

Heel veel plezier op onze website en geniet van de heerlijkheden van Nanitt.