Wij hebben een peterschap afgesloten bij dierenasiel Het Blauwe Kruis van Wommelgem en zetten daarom graag een hond in de kijker.
Dit is meestal een langzitter of een hond die moeilijker plaatsbaar is om welke reden dan ook. Als onze petehond geadopteerd wordt neemt een andere hond de fakkel over.

Ben je op zoek naar een nieuwe metgezel? Contacteer dan zeker Het Blauwe Kruis van Wommelgem! Zij helpen je met veel plezier verder.
Je kan dit doen via FACEBOOK, via E-MAIL (wommelgem@blauwe-kruis.be) of TELEFOON (+32 3 353 94 53).

Nu stellen we je graag voor aan DURZU:
Durzu is een Anatolische Herder die geboren werd op 6 juli 2013 en in het asiel verblijft sinds 17 juni 2019 (!). Hij leefde in een vuile kennel zonder water en met enkel beschimmeld eten voor hij naar het asiel kwam.

Durzu is een echte gentle giant! Het is een prachtige hond die goed met kinderen overweg kan en iets terughoudender is naar vreemden toe. Met andere dieren kan hij niet zo goed overweg.

Hij werd reeds een keer geplaatst, maar werd helaas terug gebracht omdat hij uitbreekt. Als hij alleen moet blijven zit hij dus best in een kennel ;-). Hij is zeker wel tevreden met een grote tuin en regelmatig een wandeling.

Wil jij Durzu een warme thuis bieden voor hij zijn asielverjaardag moet vieren? Of misschien ken je wel de perfect match voor hem?! Bekijk zeker zijn album op Facebook en aarzel niet om het Blauwe Kruis van Wommelgem te contacteren.